Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Inställt flyg

NyheterPosted by Krister Persson Sun, April 18, 2010 21:23:46

Jag är just nu inte helt nöjd med situationen, eftersom askan från vulkanen på Island har gjort så att alla flyg från Skandinavien är inställda kommer jag inte över till Edinburgh i morgon som det var tänkt så min vistelse i Sverige blir något längre än planerat. Nu håller jag tummarna att mitt ombokade flyg går som det ska på fredag. Tillsvidare får jag borra ned huvudet i mina böcker inför tentorna nästa tisdag och onsdag.

Jag har haft en lugn tid i Sverige träffat familj och vänner samt fått till en del träning på cykeln i det fina vårvädret. Formen var minst sagt dålig när jag började och är inte bra nu heller men betydligt bättre än för två veckor sedan.

Over and Out!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mattias Thu, April 22, 2010 13:53:56

Gött med träning! Segt med aska... sånt har vi inte på denna sidan klotet :) Min form har störtdykt, så får nog vänta lite med att ställa av Australiensarna som inte väntar, eller så vadet just för att jag försökte göra det tidigare under passet som de inte ville vänta.... Man vet inte riktigt...:) Ska dock försöka igen när benen kvicknat till och skolan lugnat ner sig. Hoppas du kommer med flyget imorgon, men ser kanske inte helt lovande ut med tanke på att de verkar ställa in flyg igen...

Posted by frida Tue, April 20, 2010 17:35:10

haha så går det när man går omkring och är tyken ;) nä skämt och sido, va segt! hoppas du kommer iväg på fredag då. att du kunnat träna bådar gott, då är knät bra? plugga på och lycka till på tentorna!