Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Intensivt

NyheterPosted by Krister Persson Wed, March 10, 2010 19:13:19

Har fått lite anmärkningar på att det varit dåligt med uppdateringar, till mitt försvar är att det har varit en hel del att göra sista tiden när det inte varit nöjen har det varit en massa i skolan.

Förrförra helgen var jag i Sverige som jag skrivit om tidigare, resan tillbaka till Edinburgh gick betydligt mer smärtfritt än resan till Sverige. Jag hoppas att all snö och skit är bort till jag ska hem nästa gång så det inte blir några problem.

I Sverige hann jag med en hel del träffa handledare för ex-jobbet, äta kebabpizza, äta semla, fira en 24-årsdag, inhandla nytt innehåll till necessär som jag fått slänga, en förfest, två nattklubbar, en lång tågresa, middag med kusiner och faster, se båda kusinernas nya lägenheter, träffa en massa kompisar, se KTH, lång promenad i Stockholm och lunch i Stockholm.

I torsdags anlände Markus med flyg från Oslo, vi hann med att se en massa saker sås som Royal mile, Princess Street, Arthurs seat, Calton Hill, Grassmarket, Slottet, Parlamentet, havspromenaden, hamnen mm. Till andra nöjen hörde shopping, restaurang-, nattklubbs- och pubbesök samt biljardspel. En mycket lyckad helg!

Mellan helgerna klämmer jag inte så mycket plugg och träning som det bara hinns med, nu till helgen kommer familjen på besök sedan är det ”lugnt” ett par veckor.

Over and out!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by frida a Mon, March 15, 2010 16:11:14

så mycket att göra, så lite tid. det är tufft att vara student i dagens samhälle! ;) hoppas allt är bra med dig annars :)