Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Jag skulle inte till Göteborg...

NyheterPosted by Krister Persson Fri, February 26, 2010 16:31:08

Jobbigaste och drygaste resan på mycket länge, ja det var nog inte tänkt att jag skulle ta mig till Göteborg i går. Jag kom i väg i rätt godtid med tåget från Edinburgh mot Prestwick, enligt mina beräkningar skulle resan ta drygt två timmar och jag skulle vara drygt två timmar innan avgång på flygplatsen. När jag kom till Glasgow möttes jag av först ett inställt tåg pågrund av att det var snökaos några kilometer på vägen mellan Glasgow och Prestwick, mycket riktigt när det väl kom gick tåget mycket långsamt, så det blev till att springande till incheckningen som jag ansåg ha hunnit med 2 min (vi var 10 till som hade samma problem), Ryan Air tyckte vi var 2 min försena så det var att gå genom säkerhetskontroll och slänga stora delar av innehållet i min necessär och betala 35 pund för att få med väskan. Sedan var det problem med vårt flygplan så vi fick byta plan och avslutningsvis lyckades de inte landa på Säve utan fick sätta ned planet på Landvetter! Jag är inte så nöjd med Ryan Air! Kalkylera mycket extra tid och extra pengar när ni åker med Ryan Air!

Hur svårt ska det vara att transportera människor från A-B i luften/på marken i tid och till rätt plats på 2000-talet?

Jag har däremot haft ett givande möte med min handledare för ex-jobbet idag samt träffat en del kompisar och hunnit äta en semla, imorgon åker jag till Stockholm.

Trevlig helg från ett snöigt och blött Göteborg!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.