Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

London

NyheterPosted by Krister Persson Wed, February 24, 2010 11:37:13

I helgen var jag i London med 3 kompisar, jag har tidigare inte varit i London så det var skoj att få se alla turist grejor så som Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Harrods, Hyde Park, Piccadilly Circus och Oxford Street. Jag trodde tunnelbanan skulle vara mer komplex att förstå sig på men det var riktigt enkelt och smidigt att använda sig av den. Jag hann som sagt med att se en massa, shoppa en del samt prova på Londons restaurang och publiv. Här är några bilder från resan!


Imorgon flyger jag till Göteborg för att träffa min handledare för ex-jobbet, sedan var tanken att jag skulle ta tåg till Stockholm på fredagen men det är inställt pga. av snökaoset så får ta ett annat tåg på lördag istället.

Det snöar faktiskt i Edinburgh idag med!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mattias Wed, February 24, 2010 13:42:43

Tjo!
London ser ju också helt ok ut, om än lite gråare. Men ändå ett sjysst ställe att hänga runt på! Har du fullbokat hela sommaren? Annars ska vädret va helt ok då med har jag hört...
//M