Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Inlämningssäsongen har börjat...

NyheterPosted by Krister Persson Fri, February 12, 2010 22:24:16

Jag är nu teoriskt redan i mitten av terminen, nästa vecka är läsvecka 6 och det är totalt 13 läsveckor och 2 tentaveckor. Nu har rapport och essay inlämningssäsongen börjat (märks det att jag läser en ekonomikurs?!) jag har ett lite extra pressat schema då jag vill bli klar med de mesta av dessa inlämningar innan nästa helg, jag ligger rätt bra till. Har i princip skrivit klart en essay och är klar med en presentation som skall framföras på onsdag, sedan är jag till 70 % klar med en rapport som ska in om en månad.

Lägenheten har nu torkats upp och vi har fått en ny varmvatten beredare, jag var imponerad över hur effektiv ”upptorningsmaskinen” var, känns som de hade varit med om detta problem förr.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Heléne Mon, February 15, 2010 20:46:55

Nu slipper du ta stövlar till köket. Det måste vara skönt.