Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Det är mycket nu...

NyheterPosted by Krister Persson Fri, February 05, 2010 19:52:45

Nu har skolan verkligen dragit i gång på allvar, i Property Management kursen ska det inom ett par veckor lämnas in en rapport och i Financial Management väntar muntlig redovisning, essay och ett grupparbete runt hörnet samtidigt som jag har på börjat kandidatarbetet som jag kommit igång med bättre än jag hade väntat mig men det lär nog behövas då jag om två veckor har mer än fullbokat en månad framöver!

Om två veckor åker jag till London över helgen med ett par polare här ifrån Edinburgh skall bli riktigt skoj, torsdagen efter det bär det av hem till Sverige för att träffa mina handledare för kandidatarbetet på Ramböll i Göteborg efter det tar jag tåget vidare till Stockholm för att träffa en kompis, kusiner och faster. På måndagen flyger jag tillbaka till Edinburgh för att sedan vänta in Markus som kommer på besök i 4 dagar. Helgen efter det kommer familjen hit och hälsar på, så ja minst sagt full kalender men det ska bli väldigt roligt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.