Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

En ny upplevelse…

NyheterPosted by Krister Persson Fri, January 29, 2010 20:36:15

I går var jag ute med några polare på en pubrunda som avslutades på en nattklubb som körde på ett något annorlunda koncept som jag aldrig har sett tidigare. När vi kom dit var det helt tyst så först trodde vi att det var något fel på ljudet men sen såg vi att alla sprang runt med hörlurar. Så alla lyssnade på musik ur trådlösa hörlurar som man fick låna, vilket koncept, det jobbiga var att de hade två kanaler som man visste inte vad de andra lyssnade på samt att det var svårt att prata och lyssna på musik samtidigt, det som var bra var att man kunde justera volymen själv förutom det såg jag inga som helst vinst med att använda sig av hörlurar i stället för högtalare.

Jag har även fått betyg på mina kurser som jag läste i höstas, jag klarade alla kurser vilket var mitt huvudsakliga mål men var lite besviken då jag endast fick toppbetyg i en av kurserna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.