Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Midsommar

NyheterPosted by Krister Persson Thu, November 19, 2009 19:02:35

I går var jag på svenskt midsommarfirande det bjöds bland annat på följande svenska delikatesser sill, knäckebröd, Daimtårta, köttbullar och pepparkakor. Fick även sjunga snapsvisor och dansa runt midsommarstången samt ett uppträdande i riktig svensk ABBA anda det är lätt att bli patriotisk av en sådan kväll. Kvällen blev mycket trevlig träffade några nya människor samt några kompisar från skottland som fick se hur konstiga vi är i Sverige. I dag har jag varit väldigt trött och det har varit ett riktigt ruskväder ute så jag har hållit mig inomhus hela dagen. Hoppas på att ha bättre fokus på pluggandet i morgon.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.