Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Kycklingfilé för £10

NyheterPosted by Krister Persson Sun, December 06, 2009 22:42:46

I veckan har det varit mestadels plugg har dock hunnit med att träna lite, ett bio besök såg Law Abading Citizen, den var riktigt bra så rekommenderas att se! Sedan var jag och spelade bowling med ett par polare i fredags får nog säga att det var en av mina bästa gånger, jag är verkligen urusel på bowling! I lördags var jag på en ”riktig” julmarknad och fick känna lukten av pepparkakor, choklad och glüwein, riktigt mysigt närmaste julstämning jag har varit i år.

Ex-jobbet ser nu ut att lösa sig genom att jag får göra det på Chalmers, men kommer att läsa kvar här i Edinburgh.

I dag var jag i en mataffär som i stort sett bara säljer frusen mat, köpte 3 kg frusen kycklingfilé för £10! Det är riktigt billigt! =)Det gillade den fattige studenten! I kväll var jag ute och åt en pizza på min favoritrestaurang, lite skoj för nu känner ägaren igen mig!

I morgon har jag tenta och jag tror jag har rätt bra kontroll på läget, sen har jag en till på fredag. Sedan bär det av hem till Sverige igen för en tid!

  • Comments(0)//www.kristerpersson.se/#post49