Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Glasgow

NyheterPosted by Krister Persson Wed, November 25, 2009 18:33:51

I går åkte jag och tre andra kompisar till Glasgow för att kolla på Champions league, Glasgow Rangers – Stuttgart. Vi tog tåget till Glasgow, mycket smidigt och prisvärt. Man får nog säga att Stuttgart mer eller mindre krossade Glasgow Rangers vilket var lite tråkigt för det blev inte riktigt den stämningen vi ville åt, dock fick man lära sig alla engelska svordomar som är värda att känna till samt konstatera att sittplasterna inte är byggda för skandinaver eller människor över 1,7 m.

Låter kanske som något negativt men jag tycker ändå det var välvärt att ha sett matchen! Efter matchen gick vi till en pub för att avsluta kvällen med ett par öl. Boendet var bra förutom att vattnet inget fungerade, vilket land=) Vatten som dock fungerade var det från himlen, det regnade en massa. I dag var vi runt ett antal affärer, Glasgow är nog den staden i ”England” som är bäst för shopping efter London, så det är en väldigt bra stad för shopping. Jag hittade ett par jeans och lite julklappar! I dag har jag tyvärr åkt på en förkylning lite, drygt som....

Sammanfattningsvis är jag nöjd med mitt besök i Glasgow och tror nog att det kommer bli fler besök nästa termin människorna i Glasgow är var mycket hjälpsamma.

  • Comments(0)//www.kristerpersson.se/#post47