Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Festligheter

NyheterPosted by Krister Persson Sun, November 08, 2009 21:41:26

Sista dagarna har bestått av en hel del festligheter och inte så mycket plugg!

I torsdags kväll var jag ute med det svensk tjejgänget och drack öl och avslutade kvällen på en nattklubb. Fredagen inleddes med att äta tacos med mina lägenhetskompisar som jag hade styrt upp sedan bar det vidare ut på stan med ett par tyskar som läser samma kurser som mig, samt med Daniel och en kompis till honom som var på besök. På lördagen var krafterna rätt slut då jag var hemma sent på fredag natten så det blev en lassange och whiskey med min norske kompis bara. Jag har även varit på mitt första cykel ”spinning” pass här i Edinburgh, jag har fortfarande lite ont i mitt knä så jag inte kan springa, det känns rätt okej att cykla även om det inte var 100 %. Jag saknar min mountainbike och funderar på sommarens ”konditions mål”, just nu lutar det åt ett långlopp på mountainbike. Lite nostalgi med Snapphaneturen, men lutar nog åt ett annat lopp nu.

Tiden går sjukt snabbt och jag har nu bara ca 4 veckor kvar på min första termin här i Edinburgh, så nu gäller det snart att ta tag i tenta plugget igen det var ju ett år sedan senast! =S

  • Comments(0)//www.kristerpersson.se/#post41