Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Besök

NyheterPosted by Krister Persson Fri, October 30, 2009 10:57:55

Idag får jag besök av 5 polare från Göteborg och Stockholm, ska bli riktigt skoj! Så i kväll bär det av mot Halloween fest på Leopold Place, sen får vi se vad helgen har att erbjuda här i Edinburgh.

Jag är till 99 % klar med mina inlämningsuppgifter som skall in nästa och näst nästa vecka! Super skönt att vara i så bra fas, kan jag fokusera på tentorna i december sen. Som jag nog har nämnt tidigare hoppas jag att hinna med ett besök till Glasgow och ett till London innan jul också.

Nu har även hösten kommit till Edinburgh, det är cirka 10 grader och regnar varannan dag ungefär och alla löven på träden är gula och det mörkt tidigt på kvällen!

Står i valet att köpa en höst/vinter jacka eller om jag ska försöka härda ut i sommarjackan eller få skickat över höstjackan från Sverige.

  • Comments(1)//www.kristerpersson.se/#post37