Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Krister Persson - Mitt liv som fattig student

Mitt år som utbytesstudent i Edinburgh

Följ mitt tredje utbildningsår som utbytesstudent vid Edinburgh Napier University i Edinburgh, Skottland. September 2009- Maj 2010. Jag läste mina två första år på AE-programmet på Chalmers, jag kommer ursprunligen från Falkenberg och har tidagre en bakgrund som elitaktiv på cykel.

Fördelsdags firande i Edinburgh

NyheterPosted by Krister Persson Fri, October 09, 2009 19:38:22

I går firade jag min födelsedag genom att gå ut och äta på restaurangen Le Monde med svenskgänget (11 tjejer, jag och Daniel) och en norsk kille som läser Construction management med mig. Vi blev fler än jag trodde vi skulle bli, så kyparna fick fixa fram extra bord, grymt skoj var det att vi blev så många! Jag åt en rätt som hette ”Duke two ways”, väldigt god, efter maten blev jag firad på klassikt svenskt sätt med” Ja må då leva”, stort tack alla för att ni gjorde min födelsedag lyckad! Efter maten var vi ett gäng som gick vidare och jag var inte hemma förrän sent på natten så är idag är sliten.

I helgen blir det till att plugga och sen blir det troligen utgång på lördag igen! Även om jag tänkte tanken i morse att jag aldrig mer ska dricka alkohol.

Tack för alla gratulationer hem ifrån!

  • Comments(1)//www.kristerpersson.se/#post26